3 vacatures assistent

(25-04-2022)

U besteedt minimum 50% van uw opdracht aan wetenschappelijk onderzoek in het kader van de voorbereiding van een doctoraatsproefschrift, aansluitend bij één van de onderzoeksgroepen in de vakgroep.

U levert bijstand bij het onderwijs van de vakgroep, hoofdzakelijk in (wiskundige) statistiek.

U werkt mee aan de interne en externe dienstverlening van de vakgroep, de faculteit en de universiteit.

U levert bijstand bij het onderwijs van de vakgroep, voornamelijk voor bachelorvakken wiskunde, informatica of statistiek.

U levert bijstand bij het onderwijs van de vakgroep, hoofdzakelijk in informatica.