Devices bouwen met atomaire precisie is noodzakelijk voor de technologie van de toekomst. Hoe kunnen we dit verwezenlijken?

(19-05-2020) Nieuwsgierig naar hoe jij met je kennis van simuleren en/of experimentele vaardigheden kan bijdragen aan de ontwikkeling en verduurzaming van de next generation smartphone, Q-LED TV’s, biosensoren, memory chips, zonnecellen, batterijen enz.?

“Devices bouwen met atomaire precisie is noodzakelijk voor de technologie van de toekomst. Hoe kunnen we dit verwezenlijken? Andreas Werbrouck legt het in 3 min uit in dit filmpje https://ufora.ugent.be/d2l/le/content/24129/viewContent/366254/View

Nieuwsgierig naar hoe jij met je kennis van simuleren en/of experimentele vaardigheden kan bijdragen aan de ontwikkeling en verduurzaming van de next generation smartphone, Q-LED TV’s, biosensoren, memory chips, zonnecellen, batterijen enz.? Bekijk al onze thesisonderwerpen op https://www.ugent.be/we/solidstatesciences/en/education/thesissen

Ook tijdens de coronacrisis wordt er nog aan wetenschappelijk onderzoek gedaan. Vandaar dat onderstaande thesisonderwerpen uitvoerbaar blijven in academiejaar 2020-2021, zelfs met inachtneming van beperkende maatregelen. Dit geldt zowel voor de experimentele als theoretische/computationele onderwerpen. Aarzel niet om de promotoren te contacteren voor meer informatie!