Informatie voor studenten

Blok@S5: stille bib open tot 20 uur

Vanaf 1 december is de stille bib op de tweede en derde verdieping van de S5 (Campus Sterre), met ongeveer 80 studieplekken, ook open tot 20u. De luide bib (met printer) en de vier groepswerklokalen zijn steeds beschikbaar van 8u-20u. Eten en ontspannen kan in de aanpalende studentenlounge.
De bib is gesloten van 24 december tot en met 2 januari. Meer info op https://www.ugent.be/we/nl/faculteit/bibliotheek.

Covid Safe Ticket verplicht in resto S5

Vanaf deze week is een Covid Safe Ticket verplicht in resto S5. Om het scannen aan de ingang vlot te laten verlopen, willen we vragen dat jullie bij het binnenkomen reeds je CST en identiteitskaart klaarhouden. Op die manier kan vermeden worden dat de lange rij die er vaak al staat nog langer wordt door de CST-scanning.

Veel dank vanuit de studentenkringen Chemica, GBK, Geologica, Geografica en WiNA


Afwezigheid practica
Kan je door ziekte, verplichte quarantaine, ... niet kan deelnemen aan een practicum, dan verwittig je via e-mail de verantwoordelijke lesgever van het vak, evenals de begeleidende assistent. Je bezorgt hen ook het doktersattest.

Opleidingstraject op maat

Facultaire studentenadministratie

Studie- en trajectbegeleiding

Aan de faculteit

Aan de universiteit

Welke laptop heb je nodig?

Studeren in het buitenland

Rechten en plichten

Wie-wat-waar

Beurzen en prijzen

Afgestudeerd aan Faculteit Wetenschappen?

Snel naar ...

Niet gevonden wat je zocht?

Administratieve zaken (attesten, kopie van je diploma, etc...), overkoepelende reglementen en faculteitsoverschrijdende diensten voor studenten vind je op de studentenpagina's van UGent.