Junior Projectgeoloog bij HITA

(09-12-2020) HITA is een jong en ambitieus bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van diepe geothermie. Zo wenst HITA de natuurlijke warmte van de aarde te gebruiken om zowel industriële bedrijven als gemeentes te voorzien van duurzame energie.

Jouw verantwoordelijkheden?

Als Junior Projectgeoloog ondersteun jij het operationele team. Met je algemene en brede inzicht in de processen kenmerkend voor het systeem Aarde, draag je bij aan het verder in kaart brengen van de diepe ondergrond. Je voert screenings uit van geothermisch potentieel, begeleidt het ontwerp en de uitvoering van seismische exploratiecampagnes, interpreteert de gegevens en maakt de nodige geologische modellen, waarmee je ook assisteert bij de opmaak van vergunningsdossiers. Tenslotte lever je de nodige input voor boorprogramma’s en verzorg je de nodige on-site opvolging van diepe boringen.

Jouw profiel?

Je hebt een (master)diploma geologie of aardwetenschappen en hebt de nodige relevante ervaring. Deze ervaring kan ook opgedaan zijn in het kader van een stage. Naast de nodige geologische, geofysische en/of boortechnische kennis, beschik je ook over de nodige communicatieve vaardigheden om de verschillende fases van een diepe geothermieproject inzichtelijk tot bij de burger te brengen. Daarnaast neem je graag initiatief en ga je proactief op zoek naar technische optimalisaties.

Wat kan je verwachten?

HITA biedt een vooruitstrevende en inspirerende omgeving aan waarin je kan groeien en je skills kan aanscherpen. Je krijgt de kans om ervoor te zorgen dat bedrijven en gemeentes de noodzakelijke stap zetten naar een duurzame energievoorziening. Deel uitmaken van het HITA team betekent aan de basis liggen van de uitrol van diepe geothermie in Vlaanderen! Bovendien krijg je een mooie verloning en onmiddellijk een vast contract van onbepaalde duur. Ten slotte geniet je de mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Voldoet deze functie aan jouw verwachtingen? Solliciteer dan rechtstreeks via mail naar stijn.bos@hita.be.