Salad bars in resto de Brug en in resto Ardoyen

Salad barNieuw in resto De Brug en resto Ardoyen: stel zelf je salade samen!

Schuif aan aan onze salad bar en kies de ingrediënten uit waar jij op dat moment het meeste zin in hebt. Liever extra veel groenten, of nood aan wat koolhydraten die je dan aanvult met vlees, vis of groentespreads. Het kan allemaal!

De samenstelling van de salad bar wijzigt vaak en we blijven het aanbod vernieuwen. Boven de salad bar kan je de naam en de allergenen terugvinden.

Je kan je salade aanvullen met een klein broodje of, waarom niet, ga nog even langs aan de warme toog en vraag er naar een kleine kom frietjes.

De betaalwijze in resto De Brug en resto Ardoyen is een beetje verschillend. In resto Ardoyen testen we een nieuw type kassa uit waarin een weegschaal verwerkt zit. Je betaalt, indien je van het voordeeltarief geniet, 9,94€ per kilo. In resto De Brug hebben we deze speciale kassa's nog niet en werken we met een vast tarief van € 5,00 (voordeeltarief) per salade.

In beide resto's geldt dat als je ter plaatse eet, je je salade op een bord samenstelt. Als je je salade liever meeneemt zijn er twee opties: ofwel koop je een zwarte maaltijdbox (€ 0,50) ofwel een stevigere en duurzamere Kio maaltijdbox (€ 6,00). De zwarte maaltijdbox is minder stevig, maar kan zeker meerdere keren hergebruikt worden. De Kio maaltijdbox is heel stevig en zal je lang kunnen hergebruiken.  Aan de kassa krijg je het deksel van je maaltijdbox. De volgende keer breng je de maaltijdbox en het deksel terug mee en betaal je aan de kassa (op vertoon van je deksel) enkel je salade. Bovendien kan je deze maaltijdboxen ook gebruiken voor onze warme maaltijden.

Hopelijk tot snel!