Studentenrestaurants

Vanaf 11 oktober nieuw assortiment salad bowls: Griekse bowl, Caesar salade, Falafel bowl, Meloen en spek bowl en Ham met fijne groenten bowl
Resto De Brug Avond = steeds gesloten op vrijdag
Meer weten over de veranderingen in onze resto's?

Wat kan je eten in de resto's en cafetaria's?

Menu en info per locatie

Coronamaatregelen

  • Draag je mondmasker
  • Ontsmet je handen aan de ingang
  • Houd 1,5 meter afstand
  • Ter plaatse eten = plateau nemen, plateau's op = volzet. Takeaway is altijd mogelijk
  • CO2-meters in de verbruikszalen en aantal toegelaten klanten die binnen eten is gelimiteerd

Enkel cashless betalen

Cashless betalen kan, contactloos en snel, via je studentenkaart of personeelskaart. Via ugent.mynetpay.be kan je eenvoudig geld opladen en nagaan wat je saldo is. Ook op je kassaticket kan je je epurse saldo checken. Tip! Kijk telkens je saldo na op je kassaticket en laad geld op indien nodig. Via je profielpagina op ugent.mynetpay.be kan je een aanvraag doen om je saldo terug te storten op je eigen rekening. Alle info omtrent betalen met je elektronische portefeuille (e-purse) die gelinkg is aan je studentenkaart of UGent kaart kan je vinden op epurse.ugent.be.

Je kan ook betalen met een betaalkaart (Visa, Mastercard, Maestro, bancontact).

Online bestelformulier

  • Via het online bestelformulier met afhaling de dag zelf kies je zelf wanneer en op welke locatie je je bestelling afhaalt.
    De deadline voor bestellingen is: 10u00 voor de middagdienst 17u00 voor de avonddienst.
  • Neem je bestelnummer mee naar de resto en de flow leidt je naar het afhaalpunt waar een medewerker je je bestelling zal overhandigen.
    Opgelet: er is geen apart afhaalpunt voor bestellingen omdat er geen ruimte is om een extra flow op een veilige manier te organiseren. Behalve in Resto De Brug, daar is een afhaalpunt ingericht aan het begin van de freeflow.
  • Via het online bestelformulier kan je enkel gekoelde gerechten, belegde broodjes en salad bowls bestellen.
  • We werken aan een extra optie voor wie een op maat gemaakt broodje of salad bowl wenst.

Toegang en gebruik van de ruimtes

Duurzaamheid en gezondheid

  • Allergenenlijst
  • Verduurzamen van het aanbod
  • Veganistisch aanbod
  • Fair Trade aanbod
  • Duurzame vis
  • Groentespread
  • Keep Cup, drinkbussen en beleid rond verpakkingen
  • Extra groenten in plaats van zetmeel
  • Zoutgehalte naar omlaag

Wist je dat we onze voedseloverschotten doneren aan Let’s save food?Onze studentenrestaurants doneren bruikbare voedseloverschotten aan Let's save food. Een Gentse vrijwilligersorganisatie die overschotten van winkels, particulieren, ... bedeelt aan wie er nood aan heeft.

In onze resto’s op Campus Coupure, Ardoyen, Sterre en De Brug komen nu vrijwilligers van Let’s save food langs met de bakfiets om bruikbare voedseloverschotten op te halen. Let’s save food is een groep vrijwilligers die op verschillende afhaalplaatsen in Gent voedseloverschotten van winkels, particulieren, producten, … bedelen. Zo gaat er geen bruikbare voeding verloren en helpen we er Gentenaars die er nood aan hebben mee vooruit. Lees meer over onze samenwerking.

Contact

Afdeling Maaltijdvoorzieningen
Sint-Pietersnieuwstraat 45
9000 Gent