Plechtige proclamatie rechten en ManaMa's

Data

Voor alle masterstudenten die afstuderen, organiseert de faculteit een plechtige proclamatie.

Gezien UGent alle evenementen in de gebouwen of op terreinen van UGent door de huidige Corona maatregelen tem 4 juli verboden heeft, is het nog niet duidelijk wanneer de plechtige proclamaties (in het najaar) zullen kunnen doorgaan. Meer info volgt.

 

Master Rechten

proclamatie in juli 2020 voor geslaagden na 1ste zittijd (afgelast)

september 2020 in Aud. L. De Meyer, UFO voor geslaagden na 1e en 2de zittijd (onder voorbehoud - wordt waarschijnlijk nog aangepast)

Master Notariaat

donderdag 10 september 2020 om 18u in de Aula voor geslaagden na 1ste en 2de zittijd  (onder voorbehoud - wordt waarschijnlijk nog aangepast)

Master European Union Law

Master International an European Law

Master International Business Law

Master Maritime Science

proclamatie in juli 2020 voor geslaagden na 1ste zittijd (afgelast)

september 2020 in Aud. L. De Meyer, UFO voor geslaagden na 1e en 2de zittijd  (onder voorbehoud - wordt waarschijnlijk nog aangepast)

 

Praktische informatie

Alle afgestudeerden worden uitgenodigd om tijdens de ceremonie een mastertoga te dragen. De toga wordt kosteloos uitgeleend voor de duur van de plechtigheid. Vanaf 1 uur voor de aanvang van de proclamatie kan je in het Ufo-gebouw (Sint-Pietersnieuwstraat 33-35, Gent) terecht aan de uitleenbalie, om er je toga en bijhorende stola en cap af te halen.

Er is parkeergelegenheid in de parking St-Pietersplein en de parking Gent Zuid. Deze parkings liggen op 5 minuten wandelafstand van het Ufo-gebouw.

Beeldbank

Foto's van voorgaande plechtige proclamaties kan je hier bekijken.