VACATURE - Assistent

(10-11-2021) We zijn op zoek naar een nieuwe collega!

UW OPDRACHT

• U besteedt minimum 50% van uw opdracht aan wetenschappelijk onderzoek in het kader van de voorbereiding van een doctoraatsproefschrift.
  • U levert bijstand bij het onderwijs van de vakgroep communicatiewetenschappen, in hoofdzaak ter ondersteuning van de bachelor communicatiewetenschappen en in de master communicatiewetenschappen.
  • U werkt mee aan de interne en externe dienstverlening van de vakgroep.

UW PROFIEL

• U bent houder van een diploma van Master in de Communicatiewetenschappen (bij voorkeur).  Voor diploma’s behaald buiten de Europese Unie dient een gelijkwaardigheidsattest van NARIC voorgelegd te worden. Aan de diplomavoorwaarden moet voldaan zijn op datum van aanstelling.
  • U hebt interesse in wetenschappelijke en/of projectmatig onderzoek en dienstverlening.
  • Onderwijservaring en deelname aan nascholing, conferenties etc. strekt tot aanbeveling.
  • U beschikt over de nodige didactische en communicatieve kwaliteiten.
  • U hebt aantoonbare interesse in het onderzoeksdomein van de communicatiewetenschappen.
  • U hebt kennis van en ervaring met een brede diversiteit aan sociaal-wetenschappelijke onderzoeksmethoden inclusief ervaring met kwalitatief onderzoek.

ONS AANBOD

• Wij bieden u een aanstelling voor een termijn van twee jaar. Deze aanstelling kan tweemaal worden hernieuwd voor twee jaar mits gunstige evaluatie van de voorbije termijn. Opgelet: Indien u reeds aangesteld was als assistent of doctoraatsbursaal aan een universiteit in de Vlaamse Gemeenschap, wordt dit in mindering gebracht van de maximale aanstellingsduur die volgens de Codex Hoger Onderwijs maximaal 6 jaar bedraagt.
  • De indiensttreding kan ten vroegste vanaf 1 januari 2022.
  • De verloning gebeurt volgens barema AAP3. Meer informatie over onze salarisschalen.
  • Verder kan elk UGent-personeelslid rekenen op een aantal voordelen, zoals een breed opleidings- en vormingsaanbod, 36 dagen vakantieverlof aangevuld met jaarlijks vastgelegde brugdagen, een fietsvergoeding, ecocheques enz. Een volledig overzicht van onze personeelsvoordelen.

INTERESSE?

Solliciteren kan alleen online via e-recruitment tot de uiterste inschrijvingsdatum (23-11-2021). We aanvaarden geen laattijdige sollicitaties of sollicitaties die niet via de online toepassing worden bezorgd.

Volgende documenten dient u toe te voegen aan uw sollicitatie:

• In het veld ‘Cv’: uw cv en een overzicht van de behaalde studieresultaten (samengevoegd als één pdf-bestand)
  • In het veld ‘Motivatiebrief’: uw motivatiebrief in pdf-formaat
  • In het veld ‘Diploma’: een kopie van het vereiste diploma (indien reeds in uw bezit)
  • In het veld ‘Gelijkwaardigheidsattest’: enkel indien u uw diploma buiten de Europese Unie behaalde moet u een gelijkwaardigheidsattest van NARIC toevoegen. Dit kunt u aanvragen via www.naricvlaanderen.be. Indien u uw diploma behaalde
  • in het Verenigd Koninkrijk vóór 31 januari 2020, dient u geen gelijkwaardigheidsattest toe te voegen.

De UGent voert een gelijke kansen- en diversiteitsbeleid en moedigt dan ook iedereen aan om te solliciteren.

Solliciteer hier via ons online platform

MEER INFORMATIE

Voor meer informatie in verband met deze vacature kunt u contact opnemen met prof. Sofie Van Bauwel (Sofie.Vanbauwel@UGent.be, +32 09/2646799).