Lezing Prof. Shazly Savahl: 'Subjective well-being and quality of life in children and adolescents: the need for a children’s’ rights perspective and the impact of COVID-19'

27-09-2022 van 13:00 tot 15:30
Leszaal 0.1 - Henri Dunantlaan 1, Gent
Engels

AssociatieOnderzoeksPlatform “Orthopedagogisch Onderzoek in Context”, de vakgroep Orthopedagogiek (UGent) en Equality Research Collective (HoGent) organiseren op dinsdag 27 september een lezing door Prof. Shazly Savahl met als titel 'Subjective well-being and quality of life in children and adolescents: the need for a children’s’ rights perspective and the impact of COVID-19'.
De lezing vindt plaats op dinsdag 27 september vanaf 13u in leszaal 0.1 (gelijkvloers, Henri Dunantlaan 1) van de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen, Universiteit Gent.
Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht vóór 25 september.

Registreer online