Iedereen FPPW: save the date, nieuwe datum!

Op zaterdag 12 september 2020 viert de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen (FPPW) van de UGent haar 50ste verjaardag: Iedereen FPPW! (vergrote weergave)

Op zaterdag 12 september 2020 viert de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen (FPPW) van de UGent haar 50ste verjaardag: Iedereen FPPW!

(13-07-2020) Op zaterdag 18 september 2021 viert de Faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen (FPPW) van de UGent haar 50ste verjaardag: !edereen FPPW!

Met een programma van kinderworkshops, interactieve demonstraties, experimenten, wetenschapsshows, lezingen, lessen voor beginners, debatten, rondleidingen, een trefpunt voor alumni, een zoektocht en de officiële opening van een nieuw gebouw is er voor jong en oud iets te beleven. Sommige activiteiten kijken terug op het boeiende verleden van de faculteit, andere tonen trots het heden of werpen een blik op wat de psychologie en pedagogische wetenschappen in de toekomstige maatschappij kunnen betekenen. Daarbij horen we graag jullie ideeën en meningen en is er uitgebreid ruimte om wederzijds kennis te maken.

Uiteraard serveren we dit alles met feest: met muziek, (kinder)animatie, eten en drinken.

Noteer alvast 18 september 2021 met stip in je agenda. Wij hopen van harte dat je er bij kunt zijn.

Wil je iedereen FPPW niet missen? Laat dan je e-mail adres achter op de Iedereen FPPW website. We houden je daarmee op de hoogte van het programma en geven je als eerste de kans om in te schrijven.