Alumnidag: Iedereen FPPW

Voor wie
Alumni , Privépersonen , Medewerkers
Wanneer
26-03-2023 van 13:00 tot 18:00
Waar
Campus Dunant, Henri Dunantlaan 2, 9000 Gent
Voertaal
Nederlands
Door wie
FPPW
Contact
communicatie.pp@ugent.be
Website
http://www.iedereenfppw.ugent.be

Op 26 maart organiseert de UGent een universiteitsbrede alumnidag voor alle alumni en hun familie. De faculteit Psychologie en Pedagogische Wetenschappen tekent onder de noemer 'Iedereen FPPW' voor een divers namiddagprogramma op de campus Dunant.

Voor jong en oud valt er iets te beleven: workshops, interactieve demonstraties, experimenten, lezingen, verkenningen, een trefpunt voor alumni, en de officiële opening van een nieuw gebouw.

Sommige activiteiten kijken terug op het boeiende verleden van de faculteit, andere tonen trots het heden of werpen een blik op wat de psychologie en de pedagogische wetenschappen in de toekomstige maatschappij kunnen betekenen. Om 15u stelt decaan Ann Buysse het boek 'Liber Memorialis 50 jaar faculteit' voor dat samen met een grote groep emeriti en vakgroepvoorzitters vorm kreeg en vorig jaar in druk ging.

Alle activiteiten gaan door op de campus Dunant. Het studentenplein wordt omgebouwd tot een gezellig terras met onder andere koffie en taart, gelegenheid tot het proeven van een Gents biertje, en een croque uit het vuistje.

Voor het volledige programma: http://www.iedereenfppw.ugent.be