Gelukkig en gezond 2021!

Beste wensen! UGent wenst je een gelukkig en gezond 2021!

20 van 2020

Het bijzondere en bevreemdende jaar 2020 nadert zijn einde. Tijd voor een stand van zaken. Het lot koos 20 mensen met een band met de UGent. Zij vertellen wat 2020 voor hen betekende, wat ze meenemen naar volgend jaar en vooral: hun hoop voor 2021.

Nicolaas Lumen

Nicolaas zocht en vond opnieuw het gevoel van nuttig zijn

Nicolaas Lumen is voor de volle honderd procent een ‘UGent-product’. In 2002 studeerde hij af in de geneeskunde, nu is hij er professor urologie. Nicolaas hoopt zo snel mogelijk opnieuw naar een normaal leven te kunnen gaan zodat we kunnen gaan en staan waar we willen.

Lees meer via: durfdenken.be

Pascal Vandaele

Pascal rijdt met een volle batterij 2021 tegemoet

Pascal Vandaele is functioneel analist bij het Gismo Team van DICT (directie Informatie- en Communicatietechnologie). Een job die zich perfect leent voor telewerk, ook al mist hij ondertussen het contact met collega’s. Gismo wordt een algemeen platform waar onderzoekers en het brede publiek terechtkunnen voor allerlei onderzoeksinformatie.

Lees meer via: durfdenken.be

Annelies Van Isacker

Annelies wil zo snel mogelijk weer knuffelen à volonté

Annelies Van Isacker is sinds twee jaar jobcoach bij Divergent, een organisatie binnen de UGent die mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt.

Leer meer via: durfdenken.be

Zet jouw beste wensen op de Boekentoren

Creëer je eigen e-kaart Gelukkig 2021

Het voorbije jaar was ongewoon, maar ook een jaar boordevol warmte. We steunden elkaar en deelden lief en leed.

Dit is jouw kans om iedereen te bedanken die voor jou klaar stond. Niet zomaar, maar met jouw beste wensen virtueel geprojecteerd op de Boekentoren.

Maak jouw persoonlijke boodschap en creëer je eigen kaartje.

Gedrukte wenskaart

Verzend je nieuwjaarswensen als UGent-personeel met een gedrukte wenskaart. Bestel ze via de online bestelmodule van huisstijldrukkerij Graphius (formaat A6 - dubbelgevouwen).

Personaliseer binnenin je eigen boodschap en naam van je faculteit, vakgroep / onderzoeksgroep.

Beschikbaar in Nederlands of Engels.