Energiecampagne

Energiecampagne in een nieuw kleedje

Dit jaar zit de energiecampagne letterlijk in een nieuw kleedje. De speelse kabouters hebben gestileerde opvolgers gekregen die in de nieuwe huisstijl energiek naar aandacht vragen. Dat doen ze in de eerste plaats via hun vorm!

In volgende paragrafen geven we je graag meer info rond het nieuwe assortiment én de duurzaamheid van de materialen. 

Wil je graag campagnemateriaal gebruiken? Stuur dan een mailtje naar met de materialen die je wenst en dan bezorgen we het aan jou. 

Leer ze kennen!

1. Deurhangers voor glazen deuren

Deze deurhangers hebben een niet mis te verstane boodschap. Voorzien van vier zuignappen hang je ze - net zoals bij de winkelier - op de deur die je nu eindelijk eens dicht wil.

deurhanger_glas

2. Deurstickers voor houten deuren

Staat de deur open of op een kier, dan valt deze deursticker niet te negeren. Deze typische sticker breng je aan op de binnenzijde van de deur.

sticker deurlijst

3. Radiatorhangers

Thermostaat op 3! We kunnen het niet genoeg herhalen. Deze gestileerde 3 is op maat gemaakt van onze thermostaatkranen. Leuk om te bevestigen en direct eens na te gaan of je kraan effectief op de juiste stand staat.

thermostaat op 3

4. Stickers voor kleine schakelaars

Deze klassieke stickers - zowel in witte als blauwe uitvoering - blinken uit in eenvoud en passen perfect op de schakelaars met kleine drukknop.

sticker schakelaar  schakelaarsticker blauw

5. Zelfklevend papier voor allerhande schakelaars

Deze papieren stickers - zowel in een blauwe als gele uitvoering - hebben een heel innovatief dragermateriaal. In dit papier zit reeds lijm ingewerkt waardoor ze vlot aangebracht én verwijderd kunnen worden op alle oppervlakten.

Het aanbrengen doe je eenvoudig in 3 stappen: a) bevochtig de achterzijde van het papiertje en laat een klein minuutje inwerken. b) breng aan op de gewenste positie. c) duw zachtjes aan vanuit het midden naar de buitenranden met bv. een latje. Je kan de sticker gedurende een 5-tal minuten nog herpositioneren. 

schakelaarpapier  schakelaarpapier geel

Duurzame materialen

Voor deze campagne is zeer goed nagedacht over de gebruikte materialen. Zo werd alles bedrukt met plantaardige inkten die verwerkingsprocessen niet in de weg staan. 

Buiten het zelfklevend papier zijn alle dragers - zowel de folies als de dragers - gemaakt uit één materiaal, i.e. polypropyleen (PP). Dragermaterialen in plastics, is dat dan duurzaam? Wel als er over nagedacht is! Deze campagne is namelijk een schot voor de boeg in onze poging om de UGent circulair te laten denken en werken. Daarover vind je meer info op onze circulaire campagnesite

Mits goede inzameling kan pure PP immers zo'n 80 keer gerecycleerd worden, een pak meer dan papier (+/- 4 keer). Na gebruik mag je de materialen dan ook inleveren via de plastic-inzamelpunten die momenteel worden uitgerold aan UGent. Zij worden dan zorgvuldig en hoogwaardig gerecycleerd naar nieuwe polypropyleen.    

Wil je graag campagnemateriaal gebruiken? Stuur dan een mailtje naar  met de materialen die je wenst en dan bezorgen we het aan jou.