Infosessie 'Straks student aan de UGent'

Infosessie hoger onderwijs voor laatstejaars secundair en hun ouders

straks student

Tijdens de infosessie krijg je uitleg over studeren aan de Universiteit Gent, de studieaanpak, de flexibilisering, het leerkrediet, de studiekosten en huisvesting.

We organiseren alle evenementen volgens de actuele veiligheidsmaatregelen. Kort voor de infosessie plaatsvindt, sturen we jou de praktische informatie via mail door.

Data en inschrijven

Veiligheidsmaatregelen voor de infosessie van 5 februari

  • De infosessie is enkel toegankelijk op vertoon van het Covid Safe Ticket, een identiteitsbewijs en het inschrijvingsbewijs (geprint of op mobiele telefoon), zodat alles vlot en veilig kan verlopen. Er is geen testzone voorzien. Meer informatie vind je op covidsafe.be.
  • We vragen je een mondmasker te dragen en de afstandsregels te respecteren. Op verschillende plaatsen voorzien wij handgel. 
  • Het auditorium waar de infosessie plaatsvindt, heeft 1000 zitplaatsen. We beperken de bezettingsgraad tot maximum 40%, waardoor we iedereen op voldoende afstand van elkaar een plaats kunnen geven.

  • Blijf thuis als je je ziek voelt of ziektesymptomen vertoont of als iemand met wie je recent contact had besmet is met het coronavirus.

Contact

Afdeling Studieadvies