Symposium 'Burgerpanel over de Toekomst van Europa'

Medewerkers , Studenten
11-12-2021 van 00:00 tot 17:00
Het Pand, Onderbergen 1, 9000 Gent
Egmontinstituut, Europees Parlement, Koning Boudewijnstichting en European Policy Centre
meet@egmontinstitute.be

Met het burgerpanel wil Egmont 25 burgers bijeenbrengen om te delibereren en debatteren over de toekomst van Europa.

Het Egmontinstituut, in samenwerking met het Europees Parlement, de Koning Boudewijnstichting, en het European Policy Centre, nodigt u uit om deel te nemen aan een burgerpanel georganiseerd te Gent in het kader van de Conferentie over de Toekomst van Europa. Samen met 24 andere burgers, willekeurig geloot uit de groep aangemelde kandidaten, en een Europees parlementslid, zal u delibereren over klimaat en welzijn in het Europa van morgen. Door het woord aan Europese burgers te geven beoogt Moving EuropE Together een open, inclusief en transparant debat te voeren rond de prioriteiten en uitdagingen waarmee Europa wordt geconfronteerd. Uw deelname draagt bij aan het versterken van de Europese democratie en het formuleren van antwoorden op de grote uitdagingen die Europa staan te wachten.

Registreer online