Opendeur 'Dag van de Wetenschappen in het GUM'

GUM - Gents Universiteitsmusem
michael.marien@ugent.be

Er staat heel wat op het programma in het GUM tijdens Dag van de Wetenschappen

Op zondag 27 november strijkt de Dag van de Wetenschap weer neer in het GUM. In het museum worden jonge twijfelaars mee op sleeptouw genomen door Professor Twijfel en haar kompanen. Het kunstenaarscollectief playField bevraagt jouw toekomstdromen in het SALON. En in het FORUM nodigt EOS je uit voor een boeiend 'Grijze Cellen'-gesprek rond microbiomen. En natuurlijk is jouw bezoek aan het GUM en de Plantentuin die dag helemaal gratis! Ga op stap met Professor Twijfel, vertel je toekomstdromen in het SALON of activeer je Grijze Cellen in het FORUM. En natuurlijk kan je ook de blik naar beneden richten in de expo PHALLUS. Norm & Vorm of de groene pracht van de Plantentuin en serres ontdekken. De toegang is gratis de hele dag.
Registreer online