Symposium 'Kankercongres: van onderzoek tot hoop'

Voor wie
Alumni , Bedrijven , Journalisten , Medewerkers , Privépersonen , Studenten
Wanneer
26-11-2022 van 09:00 tot 17:30
Waar
Faculteit Economie en Bedrijfskunde, campus Tweekerken, Tweekerkenstraat 2, 9000 Gent
Voertaal
Nederlands
Door wie
Cancer Research Institute Ghent (CRIG)
Contact
pieter.rondou@ugent.be
Website
https://kankercongres.com/

Experten brengen een helder overzicht rond nieuwigheden in kankeronderzoek en behandeling en antwoorden op je vragen tijdens dit interactief congres.

Kankercongres is een jaarlijks interactief congres rond kanker, bestemd voor een breed doelpubliek. Diverse experten brengen een helder overzicht van de innovaties en een blik op de toekomst rond kankeronderzoek, screening, diagnose en behandeling, en patiëntenparticipatie.

In de interactieve meet-the-expertsessies kan je terecht met al je vragen rond borstkanker, darmkanker, onderzoek en klinische studies, en innovaties in zorg voor de patiënt. Daarnaast zijn er diverse infostanden en een interactieve postersessie rond veelbelovend onderzoek. In het afsluitend paneldebat worden relevante vragen besproken rond ethische aspecten bij kankerdiagnose en de zoektocht naar betrouwbare info.

De sprekers gebruiken géén vakjargon, maar geven duidelijke, informatieve presentaties die voor een breed doelpubliek bestemd zijn. Als patiënt, onderzoeker, arts (accreditering wordt aangevraagd), zorgverstrekker, student of sympathisant zal je alles kunnen volgen.

Registreer online