Impact of heat induced changes on the heat stability of recombined filled evaporated milk

Promovendus/a
Wu, Jianfeng
Faculteit
Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Vakgroep
Vakgroep Groene Chemie en Technologie
Curriculum
Master of science in Food Science and Engineering (2018, South China University of Technology)
Academische graad
Doctor in de Bio-ingenieurswetenschappen: levensmiddelenwetenschappen en voeding
Taal proefschrift
Engels
Promotor(en)
Prof. dr. ir. Paul Van der Meeren, BW24 - Prof. dr. ir. Bruno De Meulenaer, BW23
Examencommissie
Prof. dr. ir. Stefaan De Smet (Voorzitter), BW22 - Prof. dr. ir. Koen Dewettinck (Secretaris), BW23 - Prof. dr. Els Van Damme, BW25 - Dr. Marios Kasinos, Puratos nv -Dr. Hans Nieuwenhuijse, Friesland Campina - Foods Corporate Research

Praktisch

Datum
Dinsdag 11 oktober 2022, 16:00
Locatie
Auditorium E3, Coupure Links 653, 9000 Gent