Debat 'Panelgesprek: queer zijn aan de UGent'

Medewerkers , Studenten
21-04-2022 van 06:00 tot 20:00
Leslokaal -3,1, Technicum T1 blok 1, Sint-Pietersnieuwstraat 41, 9000 Gent
Diversiteit & Inclusie (kabinet van de vicerector) in samenwerking met Green Office (Afdeling Milieu)
Femke.Lootens@UGent.be

Panelgesprek rond hoe het is om queer te zijn aan de UGent.

Queer zijn aan de UGent. Wat betekent dat? Is de universiteit een safe space voor iedereen, of dwaalt er een gevoel van onveiligheid wanneer we binnen komen in een aula, of gaan eten in een resto? Op donderdag 21 april proberen we antwoord te geven op deze en vele andere vragen tijdens ons panelgesprek: Queer zijn aan de UGent. Samen met verschillende queer personen die studeren/werken aan onze universiteit gaan we in debat over hoe we ons als queer personen voelen aan de universiteit, en over hoe het beter kan. Graag nodigen we jullie uit om dit gesprek te volgen en jullie mening te delen. Hou het evenement zeker in de gaten om de deelnemers van ons panel te leren kennen!