Lezing 'Causerie: 101 vragen over voeding. Een mond vol.'

Campus Coupure, Coupure links 653, 9000 Gent
ABIG Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen
Katleen.Anthierens@UGent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Lezing en vragenronde. Krijg een antwoord op je meest prangende vragen omtrent je dagelijkse voeding.

Voeding kunnen we niet wegdenken uit ons leven,. Wat we eten heeft een directe invloed op onze gezondheid. Belangrijk genoeg om er even bij stil te staan. Dat deden André Huyghebaert en Bruno De Meulenaer op meesterlijke wijze. Beiden zijn verbonden aan de Faculteit Bio-ingenieurswetenschappen van de Universiteit Gent. Ze hebben tientallen jaren kennis en ervaring met de invloed van voeding op onze gezondheid. Ze geven er les en voordrachten over. De talloze publieksvragen en antwoorden bundelden ze in het boek. Zo ontstond een gids over de kwaliteit van diverse voedingsmiddelen, zoals bijvoorbeeld vlees, vis, granen, melk, aardappelen; zout, vetten, groenten en fruit. Een selectie van deze vragen worden tijdens de causerie op toegankelijke wijze gepresenteerd. Het is tegelijk het uitgelezen moment om al je prangende vragen over voeding te stellen.

Gratis voor medewerkers, studenten en betalende leden van de alumnivereniging. geïnteresseerden betalen 5€