Voortgezette opleiding Offshore Wind Energy

(25-01-2021)

Is uw bedrijf actief in de offshore windenergiesector? Of wil u dat graag gaan doen? Hebben jullie bepaalde medewerkers die jullie graag willen (verder) scholen in deze materie? Of ben je zelf op zoek naar bijscholing in het domein van offshore wind? Bekijk dan zeker de voortgezette opleiding Offshore Wind Energy van de UGent eens.

Voor wie?

Deze opleiding kadert in het principe van Levenslang Leren en staat open voor medewerkers met minstens een bacheloropleiding of gelijkgesteld door minstens 2 jaar relevante ervaring.

Hoe ziet de opleiding eruit?

  • de bedoeling is om de deelnemers een doorgedreven expertise en operationele kennis van alle facetten van offshore wind bij te brengen;
  • in vijf modules verwerf je up-to-date kennis van de technologie, financiën, veiligheid, ecologie en randvoorwaarden van offshore windparken.
  • De opleiding loopt van 13 oktober 2020 tot 25 mei 2021 (‘s middags en/of ’s avonds). Later instappen is nog mogelijk en de opleiding wordt wellicht ook de volgende jaren herhaald.
  • De lesmomenten worden volledig corona-proof georganiseerd. Je kan de lessen ook online volgen (via livestream) of de opnames nadien (her)bekijken.

 

Contact

Meer info en het volledige programma op https://www.ugain.ugent.be/offshorewindenergy2020.htm

Contact: Pieter Mathys