Ghent University Global Campus organiseert Belgian Cultural Festival: volg live mee

(14-10-2021) Ghent University Global Campus (GUGC) in Zuid-Korea organiseert voor de tweede keer een Belgisch festival.

Op 22 en 23 oktober zet GUGC ons land in de kijker om de 120-jarige band tussen België en Zuid-Korea te vieren. Het 2nd Belgian Cultural Festival wil het publiek in Incheon laten kennismaken met de Belgische cultuur. Door Covid-19-maatregelen zal het evenement grotendeels online plaatsvinden met als hoogtepunt een virtueel concert gepresenteerd door Julian Quintart, een bekende Belg in Zuid-Korea. Daarnaast kunnen kijkers op de campus in Zuid-Korea ook een kit met Belgische wafels en chocolade afhalen.

Kijk in België live mee naar het concert vanuit Zuid-Korea op vrijdag 22 oktober om 12 uur 's middags via het YouTube-kanaal van Ghent University Global Campus.

UGent biedt drie opleidingen aan op de Global Campus in Songdo, Zuid-Korea: moleculaire biotechnologie, milieutechnologie en voedingstechnologie. Meer weten over de Ghent University Global Campus? Lees het interview met professor Wesley De Neve op durfdenken.be.