Masterbeurs

Voor wie
Studenten
Wanneer
29-03-2021
Waar
online
Voertaal
Nederlands
Website
https://afstudeerbeurs.gent/nl
Voeg toe aan mijn agenda

De Masterbeurs is een infobeurs over verder studeren na bachelor of master binnen de Associatie Universiteit Gent.

Elk voorjaar organiseert de Associatie Universiteit Gent (AUGent) een Afstudeerbeurs. Deze beurs bestaat uit vier luiken:

  • Een brede jobmarkt waar meer dan 160 bedrijven jobs en diensten aanbieden en waar studenten en afgestudeerden contacten kunnen leggen met potentiële werkgevers;
  • Een Masterbeurs: een infobeurs over verder studeren na bachelor of master binnen de Associatie Universiteit Gent;
  • Een jobevent voor doctorandi en jonge wetenschappers, georganiseerd door de Doctoral Schools;
  • Infosessies i.v.m. de instap op de arbeidsmarkt (o.a. solliciteren, werken in bepaalde sectoren, werk zoeken in Europa,…).

De Masterbeurs besteedt aandacht aan de mogelijkheden tot verder studeren binnen de Associatie Universiteit Gent. Als je na je studie nog niet meteen van plan bent om aan het werk te gaan, kan je hier uitgebreid kennis maken met de volledige waaier aan vervolgopleidingen binnen de AUGent. Niet enkel de masters maar ook de bachelor-na-bachelors en andere vervolgopleidingen komen aan bod.

Waar en wanneer?

Afstudeerbeurs 2021 flyerDe editie van 2021 wordt een driedaags online event. Het luik rond verder studeren (Masterbeurs) zal plaatsvinden op maandag 29 maart 2021. Schrijf je in op https://afstudeerbeurs.gent/nl/studenten.