Spelling Nederlands

Inhoudelijke informatie

Vereiste voorkennis:
Moedertaalspreker Nederlands

Doelstelling:
Sinds 1 augustus 2006 gelden er nieuwe spellingsregels. Dit wil niet zeggen dat de nieuwe spelling van 1996 helemaal verandert. Het betekent wel dat er een aantal wijzigingen zijn, minder ingrijpend dan de vorige keer maar daarom niet minder belangrijk.

Al die veranderingen doen ons natuurlijk twijfelen : is het nu online, on-line of on line ? Is het groeiinitiatief of groei-initiatief ? Ministerie of ministerie ? Paardenbloem of paardebloem ?

Inhoud:
In twee sessies van 3 uur oefenen wij op de nieuwe regels van 1996 en op de veranderingen die op 1 augustus 2006 van kracht zijn gegaan.

Nuttige info

Deze module wordt enkel op aanvraag aangeboden. Het voordeel hiervan is dat we de grootste flexibiliteit aan de dag kunnen leggen, zowel inhoudelijk als praktisch. De inhoud van de cursus wordt in onderling overleg gepersonaliseerd en aangepast aan de context van uw bedrijf zodat die perfect aansluit bij uw noden en wensen. Daarnaast plannen we de cursus in op het tijdstip dat voor u het beste uitkomt, evenals op de locatie die voor u het beste uitkomt. Dit alles uiteraard wel rekening houdend met de beschikbaarheid van de lesgever.

Mocht u interesse hebben om op deze manier deze module exclusief te reserveren voor u en uw medewerkers, kan u voor een vrijblijvende offerte terecht bij