Writing a report (ATP)

Inhoudelijke informatie

Doelstelling:

Deze workshop verbetert uw taalvaardighed en leert u correct te communiceren in het Engels in een bedrijfscontext. In deze module traint u meer specifiek het schrijven van duidelijke, beknopte rapporten en verslagen.

Inhoud:

U leert beknopt te schrijven zonder afbreuk te doen aan de duidelijkheid en volledigheid van de informatie. U leert uw tekst goed en overzichtelijk te structureren om zo de leesbaarheid en doeltreffendheid te vergroten.

Er wordt gevraagd aan de deelnemers eigen rapporten mee te brengen die tijdens de workshop besproken worden. In groep of individueel komen we tot suggesties voor herwerking.

Administratief

Programma: VTO

Nuttige info

Mededeling:
Inschrijven(*) kan enkel via het UGent portaal.

(*) Hoe?

  1. Log in bij Athena
  2. Ga naar Office
  3. Kies Apollo
  4. Klik Personeel
  5. Klik Vorming, daarna Catalogus
  6. Zoek (of navigeer naar) de cursus van uw keuze en klik Inschrijven

Deze cursus is enkel toegankelijk voor UGent-personeelsleden. U kan deze cursus echter ook reserveren voor uw eigen medewerkers. Voor meer info en voorwaarden kan u met ons contact opnemen.

Overzicht

Aantal lesuren : 3

Periode:

Uren per week : 1 x 3 (deze workshop maakt deel uit van een traject van 3 X 3u dat gericht is op het verbeteren van schriftelijke taalvaardigheid in het Engels. De workshop kan los van het traject gevolgd worden, of als onderdeel van dit traject)

Handouts verkrijgbaar bij: UCT

Voor wie?: Personeel UGent (ATP)