Ontdek onze zomercursussen!

(09-06-2021) Het UCT biedt het hele academiejaar door een brede waaier aan kwaliteitsvolle en interactieve taalcursussen aan. Ook tijdens de zomermaanden kan u uw taalvaardigheid bijspijkeren.

Het UCT biedt het hele academiejaar door een brede waaier aan kwaliteitsvolle en interactieve taalcursussen aan. Ook tijdens de zomermaanden kan u uw taalvaardigheid bijspijkeren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een cursus Intensief Spaans, Medisch Duits of Conversatie Frans? Aan het UCT kan het allemaal! Als UGent’er geniet u bovendien van een mooie korting als u een taalcursus bij ons volgt. Deze zomer kan u deze cursussen bij ons volgen:

Al onze cursussen worden deze zomer online aangeboden maar onze cursus Intensief Spaans voor Beginners wordt ook on campus aangeboden en onze cursussen Nederlands voor Anderstaligen worden ook on campus en in een blended vorm aangeboden, afhankelijk van het niveau en de timing van de cursus.

Wilt u graag meer info over de organisatie en timing van onze cursussen? Bekijk dan zeker eens ons lessenrooster Vreemde Talen en ons lessenrooster Nederlands voor Anderstaligen. Wilt u zich inschrijven? Dat kan online. Alle informatie hierover vindt u op onze inschrijvingspagina Vreemde Talen en onze inschrijvingspagina Nederlands voor Anderstaligen. Heeft u nog vragen? Aarzel dan zeker niet en stuur ons uw vraag door via uct@ugent.be. We kijken er alvast naar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen in één van onze (online) taalcursussen!