Inschrijvingen semestercursussen september – december

(18-06-2021) Het UCT draait op volle toeren want we bereiden volop de semestercursussen voor die u kan volgen van september tot december.

We hebben opnieuw een breed en gevarieerd aanbod voor u in petto. Vanaf nu kan u zich inschrijven voor de volgende semestercursussen:

Algemene taalcursussen

Bijna al onze algemene taalcursussen worden op de campus aangeboden van september tot december. Er worden ook een aantal cursussen online aangeboden. Voor meer info over de organisatie en de timing van onze cursussen, bekijk zeker het lessenrooster voor de cursus van uw keuze (Vreemde Talen, Nederlands (NT2) dag en Nederlands (NT2) avond).

Gespecialiseerde taalcursussen

Al onze gespecialiseerde taalcursussen worden online aangeboden van september tot december. Voor meer info over de organisatie en de timing van onze cursussen, bekijk zeker het lessenrooster voor de cursus van uw keuze (Vreemde Talen.)

Als UGent’er geniet u nog steeds van een mooie korting als u een taalcursus bij ons volgt. Wilt u zich inschrijven? Dat kan online. Alle informatie hierover vindt u op onze inschrijvingspagina Vreemde Talen en onze inschrijvingspagina Nederlands (NT2). Heeft u nog vragen? Bekijk onze FAQ of stuur ons uw vraag door via uct@ugent.be. We kijken er alvast naar uit om u binnenkort te mogen verwelkomen in één van onze taalcursussen!

P.S. Volgt u het UCT al op Facebook en/of LinkedIn ?