Voor alumni

Evenementen

4 september 2021

Verdwenen ZwinhavensOp de alumnidag van 2021 nodigden we onze alumni uit, mét partner en kinderen, in het Zwin Natuur Park. De dag stond in het teken van de immersieve expo 'Verdwenen Zwinhavens' en de fietsroute doorheen de Zwinvlakte langs Damme, Sluis en de verdwenen havens van Hoeke en Monnikerede. Verdwenen Zwinhavens is een project van de vakgroep Archeologie.

 Bekijk de aftermovie

 

 

5 maart 2020

Van Eyck, een optische revolutie

 

De faculteit Letteren en Wijsbegeerte en het Museum voor Schone Kunsten Gent organiseerde op 5 maart 2020 een gratis exclusieve nocturne van Van Eyck. Een optische revolutie voor de alumni van de faculteit.

 

Bekijk de aftermovie

Facultair magazine

Binnenstebuiten uitgetekendDe faculteit Letteren en Wijsbegeerte is een huis met vele kamers. Meer dan vijfhonderd onderzoekers, acht vakgroepen en een veelvoud aan opleidingen, van archeologie tot wijsbegeerte, staan borg voor een grote diversiteit aan kennis en expertise in de humane wetenschappen.

Met het facultair magazine Binnenstebuiten willen we die rijkdom in de kijker plaatsen, voor alle medewerkers en voor onze alumni. We keren de faculteit binnenstebuiten en geven onze onderzoekers een gezicht. Wie zijn ze? Wat doen ze? Wat drijft hen?

In een aantal vaste rubrieken bieden we een blik achter de schermen van de faculteit. We brengen een bezoek aan het bureau van een collega of laten ons gidsen in het domein waarin hij/zij actief is.

Lees het magazine online

Alumniverenigingen

(*) betalend lidmaatschap bij deze verenigingen geeft je automatisch recht op de alumnusvoordelenkaart

Alumnidatabank UGent

Wilt u als oud-student op de hoogte blijven over de UGent?
Wilt u uitgenodigd worden voor alumni-activiteiten?
Wilt u oude vriendschappen nieuw leven inblazen?
Bent u benieuwd naar het carrièrepad van vroegere medestudenten?

Activeer dan je account op de UGent-alumnidatabank en krijg de mogelijkheid om via dit netwerk medestudenten op te zoeken en relevante informatie terug te vinden.

Als alumnus van de UGent kan u uw eigen infofiche online beheren, updaten en afschermen zoals u het zelf wenst. Log meteen in en ontdek zelf de mogelijkheden. Wanneer je registreert in de alumnidatabank, kan je ook lid worden van een opleidingsgebonden alumnivereniging en ontvang je alumnusvoordelenkaart.

Werkaanbiedingen