Facultair magazine 'Binnenstebuiten': nieuw nummer over Internationalisering

(28-01-2022) Het derde nummer van het faculteitsmagazine 'Binnenstebuiten' is nu online te lezen.

Onze studenten Japanologie waren in de lente van 2020 de meest opstandige toen ze een kruis moesten maken over hun buitenlandsemester. Internationalisering is voor ál onze studenten een essentiële component van hun opleiding, of zou het moeten zijn.

De wereld is kleiner geworden door corona. Hoe onze faculteit in de wereld staat, is het centrale thema van het derde nummer van Binnenstebuiten.

Binnenstebuiten verschijnt twee keer per jaar en voorlopig alleen in het Nederlands. Lees het magazine online via www.ugent.be/lw/binnenstebuiten. De papieren versie wordt verdeeld via de personeelsruimtes van de faculteit en de Faculteitsbibliotheek.

Veel leesplezier!