Boeklancering 'Over over morgen. Andere verhalen over de toekomst.

22-09-2021 van 20:00 tot 22:00
Tuin van Theresia, Theresianenstraat 9, Gent
Stef Craps
stef.craps@ugent.be
Voeg toe aan mijn agenda

Op 22 september wordt het boek ‘Over over morgen. Andere verhalen over de toekomst’ voorgesteld: een boek met hoopvolle toekomstverhalen van Vlaamse en Nederlandse literaire auteurs als Ish Ait Hamou, Lize Spit of Annelies Verbeke.

42 masterstudenten Taal- en Letterkunde werkten mee aan dit project en fungeerden als focusgroep en klankbord voor de auteurs tijdens het schrijfproces.

De avond gaat door in de tuin van het voormalige Karmelietessenklooster in Gent. Een aantal van de auteurs - Ish Ait Hamou, Simone Atangana Bekono, Auke Hulst, Jeroen Olyslaegers, Fiep van Bodegom en Annelies Verbeke -gaat die avond in gesprek met Eva De Groote. En er is muziek met verhaal van Brent Beukelaer.

Meer info over het project.

Artikel op durfdenken.be: interview met Annelies Verbeke en studenten Taal-en letterkunde.