Boeken en cursussen

Meer info over het aankopen van boeken en cursussen aan de FEB

De boeken- en cursussenverkoop voor alle opleidingen aan de faculteit Economie en Bedrijfskunde wordt gezamenlijk georganiseerd door de facultaire studentenverenigingen VEK en Moeder Lies.

Boeken- en cursuslijst

Alle boeken- en cursussenlijsten kan je terugvinden in de map ‘Documenten’ op de Ufora-cursussite ‘FX00004 Boekenverkoop FEB / Textbook sale FEB’, alsook op de website van VEK en Moeder Lies.

De laatste updates vind je terug bij ‘Aankondigingen’.

Locatie

Foyer Campus Tweekerken.

Openingsuren

Bekijk de openingsuren voor de boeken- en cursussenverkoop online op de Ufora-cursus ‘FX00004 Boekenverkoop FEB / Textbook sale FEB’.

De verkoopmomenten worden afgestemd op de lessenroosters. Registreer je online voor een tijdslot naar keuze.

Registratie - lidkaart kopen

Als je je registreert als lid bij de studentenverenigingen Moeder Lies en VEK geniet je van een extra voordelig tarief bij de boeken- en cursussenverkoop, en krijg je er allerhande kortingen bovenop. Lid worden is eenvoudig en doe je door je online te registreren, maar is niet verplicht om je boeken en cursussen aan te kopen. Jouw lidkaart haal je af samen met jouw boekenpakket.

Registreer je online!

Boeken bestellen

Vergeet niet om vooraf jouw boeken en cursussen te bestellen. Stel zelf jouw boekenpakket samen en bevestig jouw keuze. Betalen doe je pas wanneer je jouw boeken afhaalt.

Vragen?

Mail naar