Kandideren voor het FEB Student Excellence Programme

Jaarlijks biedt de faculteit Economie en Bedrijfskunde aan een select groepje van een dertigtal studenten de unieke ervaring als student-assistent te kunnen deelnemen aan het FEB Student Excellence Programme.

Selectieproces

De selectie voor dit programma gebeurt in twee stappen.

  1. In een eerste stap selecteert de faculteit een zestigtal studenten op basis van hun uitstekende studieresultaten. Enkel de studenten op deze longlist kunnen kandideren voor het programma. Deze studenten worden hiervan persoonlijk per e-mail op de hoogte gesteld in juni.
  2. In de tweede stap wordt uit de ingediende kandidaturen een dertigtal student-assistenten geselecteerd en wordt hun individueel programma samengesteld op basis van hun voorgestelde programmavoorkeuren en curriculum vitae, van de volgorde van kandidatuurinzendingen en van de beschikbaarheid van activiteiten.

Individueel programma

Naast enkele gemeenschappelijke activiteiten zal elke student-assistent een individueel programma aan activiteiten kunnen opnemen.

De lijst met activiteiten is op 1 juli uitgebreid met 24 bijkomende activiteiten (activiteitscodes 26 t.e.m. 49).

Raadpleeg de lijst met activiteiten

Kandideren

Bij het kandideren kan je aangeven welke activiteiten jouw voorkeur wegdragen voor jouw individueel programma. Op basis van deze voorkeuren zal de selectiecommissie aan elke student-assistent activiteiten (75 u) toewijzen.

De longlist-studenten kunnen hun kandidatuur indienen aan de hand van een aanmeldingsformulier. In dit formulier geven de kandidaten, naast hun voorkeur voor activiteiten, ook hun curriculum vitae.

Het aanmeldingsformulier moet ten laatste op woensdag 7 juli 2021 gemaild worden aan .

Infosessie

Herbekijk de opname van de infosessie over het FEB Student Excellence Programme.

Contact

Dhr. Damien Decorte