Recepten FEB-kerstmenu
- Alfajores koekjes - Damaris Castro
- Babka - Nick Provoost
- BSTW-soep - Evert Teerlinck
- Cinnamon rolls - Laura De Kerpel
- Flexibele herfstovenschotel - Ignace De Beelde
- Gemakkelijke kerstbuche - Bieke Henkens
- Gevulde paprika met Griekse rijst - Viktor Proesmans
- Grilled scampi lunch - Sabine Dekie
- Ingrediënten kalkoenroulade - Ingredients turkey roulade
- Kerstmuts brownies - Joyce De Temmerman
- Kersttaart - Ann Bostyn
- Knapperige spruitjes - Pieter Blondeel
- Kreeftensoepje - Eveline Schollaert
- Libanese taboule - Ziad Choueiki
- Minced meat in bread - Ziad Choueiki
- Negroni cocktail - Bram Van Haelter en David Vos
- Pompoensoep met extra's - Sabine Dekie
- Rodenbach classic - Bruno Vandenbussche
- Slaatje met groene boontjes en gestoomde zalm - Katrien De Kegel
- Snelle boeuf bourgignon - Elke Minnaert
- Soepje van kikkererwten en Sint-Jacobsnootjes - Hendrik Slabbinck
- Taart met ricotta, chocolade en hazelnoten - Ewoud Quaghebeur
- Tequila cheesecake - Brecht Neyt
- Veganistische vol-au-vent - Adriaan Spruyt
- Vegetarische Wellington - Frauke Cuelenaere
- Wijnsuggesties voor Kerst en Oudejaar - Patrick Van Kenhove
- Witloofsoepje met zoete aardappelrösti - Evelien Roegiers
- Zaatar mankoush - Ziad Choueiki
- Zalm- en tonijnsalade - Sabine Dekie
- Zalmrolletjes met frambozencoulis - Silvia Van der Biest
- Zalmterrine - Eva Blondeel