Infodag burgerlijk ingenieur

Infodag op zaterdag 18 maart 2023

Programma

Voormiddag: 9u-13u15

Tijdens de voormiddag ligt de focus op algemene info over alle opleidingen, de ijkingstoets, zomercursussen, studie- en trajectbegeleiding, de vakken van het eerste jaar en de studentenverenigingen.  

Er is een plenaire sessie en aansluitend een infobeurs.

  • Locatie: Ufo, Sint-Pietersnieuwstraat 33, 9000 Gent

Middag: 11u30-14u

Over de middag verplaatsen we ons naar Campus Ardoyen. Dit kan met eigen vervoer of met één van de shuttlebussen die we voorzien. Hier bieden we alle bezoekers een lunch aan.

  • Locatie: resto Locus, Campus Ardoyen, 9052 Zwijnaarde

Namiddag: 12u-16u

In de namiddag ligt de focus op de verschillende richtingen binnen de opleidingen burgerlijk en industrieel ingenieur. We voorzien een infobeurs en rondleidingen in de verschillende laboratoria. Voor de opleidingen in Kortrijk zijn er aparte campusbezoeken op een andere datum. Inschrijven voor de rondleidingen kan op de dag zelf (zowel tijdens de voormiddag als de namiddag).

  • Locatie infobeurs: resto Locus, Campus Ardoyen, 9052 Zwijnaarde

Voor de rondleidingen in de laboratoria op Campus UZ Gent en Campus Schoonmeersen voorzien we shuttlebussen, maar dit kan ook met eigen vervoer.

Inschrijven

Schrijf je hier in! (Inschrijvingen starten op 1/02/2023)

Bij inschrijving krijg je de concrete planning per mail toegestuurd.


Online informatie over de opleiding

Je kan hier heel wat informatie over onze opleiding vinden: filmpjes, antwoorden op veel gestelde vragen, een virtuele tour doorheen onze lokalen, kennismakingsclips van vakken eerste bachelor, … Ideaal om van thuis uit op je eigen tempo te bekijken. 

    Contact

    Nog vragen? Mail naar