Proclamaties AJ 2021-2022

More information on the official graduation ceremonies in English.

De plechtige proclamaties van het academiejaar 2021-2022 vonden plaats op zondag 16 oktober 2022. De plechtige proclamaties van het academiejaar 2022-2023 zullen plaatsvinden op zaterdag 30 september 2023.

Lidmaatschap alumnivereniging AIG

Engage, de jongerenafdeling van de facultaire alumnivereniging AIG (Alumni Ingenieurs UGent) nodigt jullie uit om lid te worden. Engage wil jonge alumni samenbrengen met een gevarieerd aanbod aan activiteiten zoals interessante lezingen, feest, cultuur en sport. Dit is allemaal mogelijk omdat Engage fungeert als overkoepelende organisatie: het bundelt eigen activiteiten, AIG-evenementen en activiteiten van alle studentenverenigingen verbonden aan onze faculteit (VTK, Hermes, CenEka, MaChT, PKarus, Poutrix en BEAM) in één overzichtelijk pakket. Op deze manier kan je contact met je jaargenoten blijven houden. Bovendien ben je via Engage dan ook lid van Alumni UGent. Zo kan je aan verminderd tarief blijven genieten van de studentenresto’s en het GUSB, en krijg je het UGent magazine aan huis bezorgd. Meer info en inschrijven via deze link.

Diploma

Je diploma zelf wordt niet uitgereikt op de plechtige proclamatie; we sturen je diploma op naar je thuisadres, enkele weken na de bekendmaking van de punten.

Live streaming

Bekijk de plechtige proclamatie hier opnieuw:

Foto's proclamaties 

Bekijk hier de foto's van de plechtige proclamatie

Vragen? 

Stel ze via