Monitoraatsessies

Waarvoor?

Heb je onbeantwoorde vragen over de leerstof? Heb je moeite om zelf een redenering op te bouwen, bijvoorbeeld bij theoretische oefeningen? Begrijp je niet goed welke stappen je moet zetten om bepaalde oefeningen aan te pakken?

Heb je problemen bij het lezen en correct interpreteren van een stuk theorie of van een oefeningenopgave? Vind je het niveau van het academisch taalgebruik hoog? Heb je moeite met het gebruik van de juiste terminologie?

Voel je je onzeker bij de voorbereiding van je testen of examens? Wens je bijkomende oefeningen te maken of je gemaakte oefeningen te laten nakijken?

Met elke vraag of twijfel rond jouw studies kan je terecht bij de studiebegeleiders van het monitoraat.

Voor welke vakken?

Praktisch?Op elke werkdag en gedurende het volledige academiejaar zijn er studiebegeleiders beschikbaar. Ook tijdens verlofperiodes (behalve de week van de Gentse Feesten en de week tussen kerst en nieuwjaar).Je kan een afspraak maken via het reservatiesysteem. Kies je opleiding en klik op het juiste vakgebied (in menu links) om te zien bij wie je terecht kan. Tot 24u is het mogelijk een afspraak te maken voor de volgende dag (of dagen).

1e bachelor 2e bachelor

brug-, voorbereidings-

of schakelprogramma

Burgerlijk ingenieur

Wiskundige basistechniek

Wiskundige analyse I en II

Discrete wiskunde I

Informatica

Algemene scheikunde

Meetkunde en lineaire algebra

Waarschijnlijkheidsrekening en statistiek

Natuurkunde I

Materiaaltechnologie

Wiskundige analyse III

Natuurkunde II
Wiskundige modellering
Burgerlijk ingenieur-architect

Calculus

Meetkunde

Fysica 1

Statica van constructies

Wiskundige analyse

Fysica 2

Industrieel ingenieur

Wiskunde I en II

Algemene chemie

Fysica
Statistiek en wiskundige data-analyse

Wiskunde I en II

Statistiek en wiskundige data-analyse

Praktisch?

Op elke werkdag en gedurende het volledige academiejaar zijn er studiebegeleiders beschikbaar. Ook tijdens verlofperiodes (behalve de week van de Gentse Feesten en de week tussen kerst en nieuwjaar).

Je kan een afspraak maken via het reservatiesysteem. Kies je opleiding en klik op het juiste vakgebied (in menu links) om te zien bij wie je terecht kan. Tot 24u is het mogelijk een afspraak te maken voor de volgende dag (of dagen).