Een geslaagd Job & Stage Event

(14-03-2023) Het Hermes Job & Stage Event was een groot succes. Vele bedrijven hebben kunnen kennismaken met al die ijverige studenten.

Vele deuren gingen open en vele kansen hebben zich voorgedaan voor onze studenten om de werkwereld te kunnen betreden. Niet enkel zij, maar ook wij waren tevreden met hoe het allemaal verlopen is. Het resultaat mocht er zijn en met 140 bedrijven en een lounge die na het event goed vol zat. Het was een geslaagde editie. Hermes recruitment zal ook volgend jaar weer zijn uiterste best doen om het even goed of zelfs beter te doen dan dit jaar en weer vele kansen aan te bieden.

Nu we ongeveer een maandje bezig zijn in het nieuwe semester wil Hermes jullie al warm maken voor het galabal dat snel nadert. Op 21 april zal de Oude Vismijn omgetoverd worden om jullie een onvergetelijke avond te kunnen bezorgen. Zet deze datum maar alvast in je agenda, de nodige info wordt binnenkort meegedeeld met jullie. In tussentijd kan je altijd eens een kijkje nemen naar onze kalender voor het talrijke aanbod aan activiteiten dat we voor jullie voorzien hebben, shotjeskringavond (27 maart) wil je alvast niet missen.

Sport

Elke dinsdagavond gaat Hermes gaan lopen. Dit om de conditie terug op te bouwen en onszelf klaar te stomen voor de 12 urenloop. Het lopen gebeurt in twee groepen zodat ieders zijn eigen tempo kan bepalen. Samenkomen doen we aan de fietsenstalling van het GUSB om 19 uur. Wil jij dus ook graag beginnen lopen of die conditie terug op peil krijgen? Je bent altijd welkom om mee te komen lopen.