Onderwijs

Hieronder vind je een overzicht van de UGent opleidingen waar ELIS zich in engageert.  De opleidingsonderdelen waarvoor ELIS professoren en docenten verantwoordelijk zijn, zijn allemaal gerelateerd aan het onderzoek binnen de vakgroep Elektronica en informatiesystemen. Zowel fundamentele beginselen als toegepaste onderwerpen worden behandeld.   Het onderzoek van de vakgroep wordt dan ook geïmplementeerd in de opleidingsonderdelen, waardoor de studenten steeds worden opgeleid in de meest recente technieken en technologieën.

Nederlandstalige opleidingen

Burgerlijk ingenieur

Master of science

Industrieel ingenieur

Master of science in de industriële wetenschappen

Informatie over de Masterproef

Lees meer over modaliteiten, vorm, masterproefovereenkomst, vertrouwelijkheid en evaluatieformulieren op de facultaire webpagina.

Nuttige links voor studenten aan UGent

Aan de Universiteit Gent zijn er heel wat elektronische platformen voor studenten. Hieronder vind je de meest gebruikte platformen.

Minerva

Het Minerva-platform is de elektronische leeromgeving van de Universiteit Gent. Minerva geeft toegang tot een cursusbeheersysteem en verschillende infosites. Gebruikers vinden hier ook extra info over cursussen, lessen en examens.

Athena

Athena bevat alle publiek beschikbare onderzoeks- en office software die medewerkers en studenten nodig hebben om hun werk te verrichten. 

Oasis

Hier beheer je belangrijke informatie over je inschrijving. Je kan er je curriculum bekijken, gegevens opvragen en doorsturen, examenresultaten bekijken, je herinschrijven, attesten opvragen of je masterproef beheren.

Plato

Plato is een platform van de faculteit om informatie aan te bieden over Masterproeven, stages en uitwisselingsprogramma's.